Poorten blokkeren in firewall ivm dorifel virus

Bankgegevens massaal gehackt

AMSTERDAM –  De schade die is aangericht door het computervirus Dorifel blijkt veel groter dan gevreesd. Niet alleen zijn tientallen instellingen en gemeente getroffen, ook zijn van ten minste 550 burgers zijn de bankgegevens gestolen. Naar verwachting loopt dat aantal nog verder op. Vooral klanten van ING zijn getroffen.
Dat zegt het digitaal forensisch onderzoeksbureau Digital Investigation. Volgens het bureau zijn niet zoals eerder gemeld 3000 computers besmet met het virus, maar gaat het om tienduizenden pc’s.

Mensen wordt aangeraden het IP-adres 158.255.211.28 en de hosts van het domein bank-auth.org te blokkeren in hun firewall. “Daarnaast is het blokkeren van IP-adres 184.82.107.86 gewenst

maak nu een afspraak op http://www.1epchulp.nl

 

Over tablet smartphone laptop 2 in 1 telefoon pc en computer hulp reparatie online

Helpt online over internet met windows, ook 7 8 10 e.d. errors repareren upgrades, updates, SEO expert gevonden worden op page 1, website opzet en/of onderhoud software hardware installatie (!) anti warez, antivirus anti spam, pc en computer / laptop apk, beveiligen reparaties enz. Ook voor android tablet en smartphone 2 in 1 laptop telefoons enz (android)
Dit bericht werd geplaatst in pc computer hulp online, Tips voor pc onderhoud / hulp / oplossingen, Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.